Sociale Media
Facebook  Twitter

Betaalmethodes

Over Pure LevensKracht

Pure LevensKracht maakt gebruik van een vernieuwend webwinkel concept.

Pure LevensKracht©  Voor een lang en gezond leven

Het is steeds moeilijker om dagelijkse de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen met ons eten binnen te krijgen. Dat komt door tijdgebrek, fast food, chemische toevoegingen aan ons voedsel, de beschikbaarheid van gezond eten, en ga zo maar door. Goede voedingssupplementen bieden dan uitkomst om toch gezond te leven.

Puur natuur Alles wat wij nodig hebben voor een gezond en lang leven vinden we in de natuur. Daarom werkt Pure LevensKracht© met natuurlijke ingrediënten.

Wij zorgen ervoor dat u alle vitaminen en mineralen die u mogelijk onvoldoende binnen krijgt met uw voeding kunt aanvullen met voedingssupplementen.

Zo helpt Pure LevensKracht© u samen met de natuur gezond te leven. En dat willen we immers allemaal. Liefst zo lang mogelijk.

Voorkomen is beter dan genezen 
Veel kwalen waar wij mee te maken krijgen, zijn te verhelpen door onze voeding aan te passen. Maar natuurlijk is het nog beter om die kwalen te voorkomen. Begin tijdig met het aanvullen van uw voeding als u te weinig vitamines en mineralen eet. Pure LevensKracht© kan u helpen bij het voorkomen en/of oplossen van problemen.

Voor advies en ondersteuning hebben wij Dr. Rob Smits als consultant/adviseur ter beschikking. Dr. Rob Smits is huisarts

Daarnaast is hij natuurarts en sportarts en heeft hij de opleiding arts voor maatschappij en gezondheid gevolgd. Met zijn kennis van preventieve geneeskunde levert hij een onmisbare bijdrage aan Pure LevensKracht©.

Pure LevensKracht is onderdeel van de Cooperatie DoGoodFeelGood u.a. en is in deze context letterlijk te vertalen als: Door goed te doen, krijg je een goed gevoel.

Pure LevensKracht biedt een variatie aan kwaliteitsproducten op het gebied van lifestyle, interieur, wellness, kunst en kleding. De prijzen zijn vergelijkbaar met reguliere winkelprijzen en prijzen van andere webwinkels. Er is echter een groot verschil met andere verkopers.

Pure LevensKracht schenkt direct 10% van elk aankoopbedrag (incl. BTW) aan twee stichtingen:

World Improvement Foundation en Profit for Change Foundation. Beide stichtingen hadden tot eind 2013 de ANBI-statusvanwege nieuwe wetgeving die start per 1-1-2014 maakt dat er grote kosten gemaakt moeten worden om de ANBI status te handhaven, daarom hebben wij de belastingdienst gevraagd de status te stoppen. Deze twee stichtingen voeren met het geld projecten uit in Centraal-Amerika, te beginnen vanuit Honduras, één van de armste gebieden op de wereld

Alle projecten zijn gericht op het stimuleren van sociaal ondernemerschap door voorlichting, opleiding, financiële steun en het beschermen van het milieu.

Met andere woorden: ondernemen voor de natuur en tegen armoede.
Pure LevensKracht is 100% transparant. 

Dat betekent dat alle kosten inzichtelijk zijn voor u als klant. Via diverse meetings in het land, openbare ledenvergaderingen tonen wij een overzicht van de bedrijfskosten, de inkoopkosten, de winst en de winstbesteding.

Projecten die met het opgehaalde geld worden gestart, zijn in woord en beeld te volgen, zodat iedereen kan zien wat er gebeurt met de donaties en dat er geen strijkstokbeleid wordt gehanteerd.

Het is in de toekomst mogelijk zelf projecten te bezoeken of zelfs om mee te draaien. Hiertoe zal te zijnertijd DoGoodFeelGoodTravel passende arrangementen bieden. Ook de winst van dit organisatieonderdeel is voor de projecten.

Niemand binnen de organisatie verdient meer dan modaal. Dit in tegenstelling tot management van grote goede doelen organisaties.

Bedrijven/leveranciers zijn gemotiveerd om Pure LevensKracht te ondersteunen met een gunstig prijsbeleid en/of door distributie over te nemen.

Verder is er een online forum en zijn er ook meerdere keren per jaar off line meetings.

Verder